Heeft u nog een vraag?

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de de veelgestelde vragen over de Digitale Polismap. Staat uw vraag er niet tussen neemt u dan contact op met Aon.

Wat kost een digitale polismap?

De service van de digitale polismap is gratis

Is mijn digitale polismap veilig?

Ja, uw digitale polismap is veilig omdat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde verbinding op het moment dat u gaat inloggen op uw digitale polismap. De digitale polismap maakt namelijk gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Dit is een beveiligingstechniek die ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld worden verzonden. Zodra een SSL-verbinding actief is, verschijnt er in uw browser een gesloten slotje. Bovendien bent u de enige met toegang tot uw digitale polismap. U kunt alleen wijzigingen aanbrengen als u bent ingelogd met uw eigen relatienummer en wachtwoord.

Hoe wijzig ik mijn bedrijfsgegevens?

Klik in uw digitale polismap op 'Bedrijfsgegevens' om uw bedrijfsgegevens te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Klik in uw digitale polismap op 'Bedrijfsgegevens' om uw wachtwoord te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

klik in uw digitale polismap op 'Bedrijfsgegevens' om uw e-mail adres te wijzigen.

Waarvoor is de berichtenbox?

Als wij vragen hebben of als u een wijziging doorgeeft, zult u de bevestiging van de wijziging in uw berichtenbox ontvangen. Het voordeel van communiceren via de digitale polismap is dat alle correspondentie met betrekking tot uw verzekeringszaken overzichtelijk bij elkaar staat.

Hoe meld ik een schade?

Klik in uw digitale polismap op 'Schade'. U krijgt dan de keuze om uw schade online, telefonisch of per post aan uw accountteam te melden.

Hoe dien ik een klacht in?

Klachtenprocedure Aon Nederland
Wij willen u altijd goed en snel van dienst zijn. Toch verloopt onze dienstverlening soms niet helemaal zoals u wenst. Laat ons dat dan weten. Dan zoeken wij, samen met u, naar een oplossing.

Wat doet Aon met uw klacht?
Natuurlijk willen wij dat u tevreden bent over Aon. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Waar kunt u terecht?
U kunt ons op verschillende manieren laten weten dat u niet tevreden bent.

Uw eigen contactpersoon
U kunt altijd contact opnemen met uw contactpersoon. In een persoonlijk gesprek kunnen problemen meestal snel en adequaat worden opgelost.

Schriftelijk
U kunt uw klacht schriftelijk indienen bij Aon Nederland bv, t.a.v. de Directie, Postbus 518, 3000 AM Rotterdam.

Bent u nog niet tevreden?
De ervaring leert dat de meeste klachten naar tevredenheid worden afgehandeld door Aon. Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening, Postbus 93257, 2509 AG, Den Haag, telefoon 0900-fklacht ofwel 0900-3552248 ( € 0,10 per minuut ) website: www.kifid.nl.

U kunt zich tevens tot de Burgerlijke Rechter wenden.